Logotip spletnega mesta

PRO TRIO (laminacija + kana + nitkanje)

Tečaj 3v1 zajema tri tehnike: laminacijo obrvi, barvanje obrvi in nitkanje obrvi. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela na modelu, pod vodstvom ustanoviteljice Nike Regoršek. Tečaj je razdeljen v več dni. V ceno je vštet material in skripte s teorijo. Po opravljenem tečaju prejmete certifikat.

Cena: 1250€
Kako poteka tečaj?

Laminacija obrvi
Tečaj laminacije obrvi zajema 1,5-2 uri teoretičnega dela, ki vam daje osnovo za praktični del tečaja. Praktični del tečaja poteka na dveh modelih pod vodstvom ustanoviteljice Nike Regoršek in se še posebej osredotoča na naravni videz laminiranja, natančno puljenje in barvanje obrvi ter prilagoditev obrvi na obliko in tip obraza.  

Tečaj laminacije traja 5-6 ur (včasih tudi kakšno uro dlje). 

Barvanje obrvi   

Tečaj barvanja obrvi s kano zajema 1 uro teoretičnega dela, ki vam daje osnovo za praktični del tečaja. Praktični del poteka na modelu pod vodstvom ustanoviteljice Nike Regoršek in se še posebej osredotoča na nanašanje kane, mešanje različnih odtenkov in prilagoditev barve v odtenek, ki popolnoma pristaja vaši stranki.

Nitkanje obrvi

Tečaj nitkanja obrvi je razdeljen v dva dneva. Prvi dan tečaja boste pridobili občutek za nitko na koži ter kako čim bolj naravno pobarvate in uredite obrvi s pinceto. Drugi termin tečaja se izvede čez 3-4 tedne, na katerem znitkamo v naravno obliko celo obrv na modelu. Tečaj zajema 30 min ur teoretičnega dela, ki vam daje osnovo za praktični del tečaja. Praktični del poteka na modelu pod vodstvom ustanoviteljice Nike Regoršek in se še posebej osredotoča na preciznost in pravilno uporabo nitke. 

Modele na katerih boste opravljali praktični del si lahko uredite sami ali pa jih za vas uredimo mi. 

Po opravljenem tečaju prejmete certifikat.

Potrebujete pomoč?

Izpolnite formo in pomagali vam bomo izbrati najprimernejši tečaj za vas. V kolikor potrebujete dodatne informacije za katerega izmed tečajev, vam z veseljem pomagamo in odgovorimo na vaša vprašanja.

KONTAKTNI OBRAZEC

Pustite svoje kontakte in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Tukaj smo, da vam pomagamo.