Logotip spletnega mesta

Storitve

Prebrskajte med našimi najbolj priljubljenimi storitvami in se podrobneje seznanite z vsako izmed njih.

Laminacija obrvi

Laminacija je (pol)trajni postopek oblikovanja obrvi, s katerim lahko tudi najbolj neukrotljive naravne obrvi spremenimo v popolno obliko, tako da poudarijo obrazne poteze. Laminacija je najboljša rešitev za asimetrične obrvi, pri katerih dlake rastejo v različne smeri, saj omogoča, da jih uredimo v željeno obliko.

Postopek laminacije je rešitev za neurejene in neukročene obrvi, z njim ustvarimo polnejše obrvi z več volumna, ki so hkrati tudi urejene in sijoče do 2 meseca. Pravilno oblikovane obrvi poudarijo obliko obraza, zmehčajo obrazne poteze in stranko pomladijo, saj dajo vtis »brow lifta« oz. dviga obrvi. Za najboljše rezultate svojim strankam svetujemo, naj pred obiskom izraščajo svoje obrvi vsaj 4 tedne, saj je lažje oblikovati več dlak, ki so daljše.

Preberi več

Pravila, ki bi določala, da naj bodo obrvi tanke ali debele, svetle ali temne, oglate ali mehke, ni. Namen laminacije je vsaki stranki posebej zagotoviti prilagojen videz obrvi, ki se razlikuje glede na njihovo starost, obliko obraza in ten kože.

Postopek laminacije vključuje tudi nitkanje in po želji barvanje.

Ključne informacije o negi obrveh po laminaciji:

  1. 24 ur po postopku se obrvi ne smejo zmočiti.
  2. Vsaj 24 po postopku ne uporabljajte ličil, odsvetujejo se tudi drugi kozmetični postopki na področju oči oz. obrvi.
  3. Vsaj 24 ur se izogibajte obisku savne in/ali bazena.
  4. Poskušajte se izogniti skušnjavi, da bi se po postopku ves čas dotikali obrvi, saj lahko olja s prstov in dlani zamašijo odprte pore, kar lahko vodi v razdraženost in pojavo izpuščajev.
  5. Izogibajte se dolgotrajni izpostavljenosti neposredni sončni svetlobi ali vročini (savn, solarijev, bazenov in parnih kopeli).
  6. Vsaj tri dni pred postopkom laminacije in 3 dni po postopku ne uporabljajte Retin-A, AHA kislin in na obrazu ne uporabljajte pilinga.
  7. Vsakodnevna nega s hranljivim mazilom (hranljiva krema , vazelin ipd.).
  8. Vsaj 3 do 4 dni pred postopkom ne voskajte obrvi.
  9. Vsaj 48 ur po tretmaju ne uporabljajte izdelkov za samoporjavitev obraza.
  10. Tretma laminacije se lahko izvaja na metodo microbladinga ali powder brows, ampak šele 3-4 tedne po tretmaju.
Slide
Slide
Slide
Slide

Barvanje obrvi s kano

Metoda pri kateri obrvi (dlačice in kožo) pobarvamo s kano. Kana je popolnoma rastlinska barva, ki za razliko od agresivnih kemičnih barv, dlačic ne uničuje.

Kana na koži zdrži kakšen teden ali dva na dlačicah pa od 4 do 6 tednov. Obstojnost barve je odvisna tudi od tipa kože (pri mastni koži barva zdrži krajši čas).

Če imate sum na alergijo s kano, naredimo test pred samim postopkom. Postopek barvanja s kano vključuje tudi nitkanje.

Nitkanje obrvi

Nitkanje obrvi je postopek pri katerem z nitko natančno oblikujemo obrv v željeno obliko.

Z eno potezo se odstranijo vse dlačice v liniji po površini kože. Dlačice se izpulijo kot pri pinceti ali vosku, torej s korenino, tako da ni skrbi, da bi jih bilo čedalje več, kvečjemu se redčijo in tako postajajo tanjše. Odstranimo vse odvečne dlačice in puh na obrveh, nad ustnico, čelu, bradi in obrazu.

Postopek je zelo hiter (malo skeleč, a hitro mine). Metoda zdrži od 6-8 tednov (odvisno od predela obraza in kako hitro vam rastejo dlačice). Nitkanje je primerno za vse tipe kože, ker ne poškoduje povrhnjice.

Slide
Slide
Slide
Slide

Ličenje

Nudimo raznolik nabor ličenja: osnovno ličenje, dnevno ličenje, večerno ličenje in poročno ličenje. Uporabljamo produkte vrhunske kvalitete, ki zagotavljajo obstojnost ličil.

Ličenju se v celoti posvetimo glede na želje in obrazne poteze stranke.

Cenik storitev

Cene vseh storitev si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.